muikku

Muikkua

Puruveden savukalalta saa herkullista muikkua monessa muodossa. Tuoretta muikkua, savustettua muikkua ja erilaisia muikkusäilykkeitä. Kaikki on tehty tietenkin tuoreesta kalasta Kesälahdella

savustettu muikku

Aidolla leppäsavulla savustettuja muikkuja

Savustettu muikku on oikeaa superruoka. Maistuu herkulliselle ja sisältää valtavat määrät proteiinia. Meidän muikku on aina pyydetty sisävesistä ihan tästä läheltä. Savustettua muikkua löytyy myös kalasäilykkeenä joka on loistava retkieväs. 

Joululahja

Lahjapakkaus

Loistava lahjaidea esimerkiksi tuliaiseksi, joululahjaksi, henkilöstölahjaksi, yrityslahjaksi, liikelahjaksi, syntymäpäivälahjaksi jne.
Sisältää 3 säilykepurkkia. Ei tarvitse kylmäsäilytystä. Muikku on loistavaa ruokaa. Sopii niin naposteltavaksi kuin pääruuaksi. Hyvä valinta terveystietoisille ja paljon liikkuville. 

 

Puruveden Savukala nyt myös youtubessa!

Yhteistyössä Kokkaava Isin ruokablogin kanssa videossa resepti maistuviin kylmäsavustettu kirjolohi-ravioleihin.

Syksyn tuntua ilmassa ja pimeneviä iltoja. Parhaat ruskaretket, vaellukset ja luonnossa syksystä nauttiminen on nyt täällä. Nappaa retkievääksi leirinuotiolle tai patikointimatkalle savumuikkuja öljyssä. Kysy tätä maistuvaa evästä lähimmästä ruokakaupastasi.

× WhatsApp viesti