Puruveden Savukalan reseptit

TULINEN KUHAKEITTO

kuhaa 600g

currytahnaa 3-5tl (Spice up, Punainen thai currytahna)

valkopippuria

suolaa

öljyä

worchesterin kastike  1-2rkl

vesi noin 1l

perunaa 5kpl

porkkanaa 3kpl

sellerinvarsia 2kpl

sipulia 1kpl

puolikas sitruunan mehu + raastettua sitruunan kuorta 1tl

chilipalko paloiteltuna 1-2kpl

valkosipulinkynsiä 4kpl

tuoretta inkivääriä pienipala

kaffirlimetinlehti 4 lehteä

tummaa sokeria 1rkl

kasvisliemikuutio 1kpl

suolaa

Esivalmistelut: Nypi kuhafileet ruodottomiksi ja paloittele. Paloittele peruna, porkkana, sipuli, valkosipuli, chili, selleri ja inkivääri.

Paista kevyesti: kuha, currytahna, valkopippuri, suola, öljy ja worchesterin kastike (kalakastike)

Keitä vesi. Lisää veteen peruna, porkkana, selleri, inkivääri, valkosipuli, chili, kaffirlimetinlehti, sitruuna, sipuli ja kasvisliemikuutio. Keitä noin 10min.

Lisää joukkoon mausteissa paistetut kuhapalat ja sokeri.’

Tarkista maku ja lisää mielesi mukaan tulisuutta esimerkiksi chilillä.

Puruveden Savukala Oy

Poroniementie 2a
59800 Kesälahti

+358 400 370 170
info@puruvedensavukala.fi

Jätä viesti

14 + 6 =